WM001_Welsh+Major_Website_FA

The Sanctuary

In 2017 The Hills Shire Council commissioned Welsh + Major with Taylor Brammer Landscape Architects to design and document a series of upgrades to the 100 year old Castle Hill Cemetery.

The 8.2 hectare bushland setting of the existing cemetery will be rejuvenated with new landscape works, walking tracks, parking areas, a new public internment vault, columbarium walls, office building and a new centerpiece, known as the Sanctuary, a sheltered space for people to come together and celebrate the lives of their friends and family in comfort and dignity.

  • Project Type

    Public + Commercial

  • Location

    Bidjigal Land / Castle Hill, NSW

  • Photography

    Clinton Weaver, Aerial image courtesy Taylor Brammer

WM001_Welsh+Major_Website_FA1
WM001_Welsh+Major_Website_FA1
WM001_Welsh+Major_Website_FA1
WM001_Welsh+Major_Website_FA1 WM001_Welsh+Major_Website_FA2
WM001_Welsh+Major_Website_FA1
WM001_Welsh+Major_Website_FA1
WM001_Welsh+Major_Website_FA1